sai-star.ro (inapoi la index)

FDI star next: prezentare

Cod ISIN : ROFDIN0000N0


STAR NEXT este un fond deschis de investitii, cu profil mediu de risc, orientat cu preponderenta catre plasamente in actiuni tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti si pe piete alternative .


Obiectiv:  STAR NEXT are ca obiectiv cresterea substantiala, pe termen lung, a valorii capitalului investit si asigurarea unor performante superioare altor alternative de investitie, in cele mai bune conditii de risc.


Cui se adreseaza: Fondul este destinat persoanelor fizice sau juridice care sunt dispuse sa isi asume un risc mai ridicat, derivat din plasamentele pe piata de capital, in scopul obtinerii unui castig superior.


Politica de investitii: Urmarim crearea de valoare adaugata prin identificarea de actiuni cu potential ridicat pe termen mediu sau lung, in sectoare cu previziuni pozitive de dezvoltare. In acelasi timp, urmarim sa valorificam oportunitatile pe termen scurt prin gestionarea activa a portofoliului administrat. Toate deciziile se spijina pe analize fundamentale detaliate, analize tehnice si proceduri de evaluare si control al riscului, realizate in intregime in-house.  


Structura portofoliului:

-       Plasamente in actiuni cotate la Bursa de Valori Bucuresti: 65-80%

-       Plasamente in instrumente monetare si cu venit fix (depozite, certificate de depozit, obligatiuni): 20-35%


Comisioane:

-       Comision de subscriere: 0%

-       Comision de rascumparare: 0% pentru detineri mai mari de  730 zile ; 1% pentru detineri intre 366 si 730 zile; 2% pentru detineri intre 180 si 365 zile; 4% pentru detineri pe mai putin de 180 zile.

Comsionul de rascumparare ramane in cadrul fondului.


Perioada recomandata de investitie:  minim 24 luni


[Cum investesc?]

[Distributie]

[Contact]

© SAI STAR ASSET MANAGEMENT S.A. v2 Termeni si conditii de utilizare. Sitemap. Documente. Informatii publice.F.I.A..

Pentru vizualizarea rapoartelor trebuie sa descarcati Adobe Acrobat Reader.


twitter LinkedIn Rss Feed