sai-star.ro (inapoi la index)

Mesaj catre investitori

 

In urma cu sapte ani, un grup restrans de manageri cu experienta in industria financiara am pornit SAI STAR din convingerea ca piata romaneasca are nevoie de o societate independenta de administrare a investitiilor, cu o abordare strategica inovativa si orientare catre performante superioare.

In acest timp ne-am bucurat de increderea unui numar tot mai ridicat de clienti privati si institutionali, avand in acest moment active administrate de peste 40 milioane RON.

Angajamentul nostru a ramas pentru excelenta in tot ceea ce facem.  Incercam sa intrunim obiectivele financiare si de investitie ale clientilor nostri cu o echipa experimentata de profesionisti, un proces riguros de control al riscului si politici inovative de plasament. Credem in diversificarea investitiilor pentru generarea de rezultate consistente cu risc redus directie care se traduce nu doar in diversificarea structurii activelor, ci si a strategiilor de plasament. 

Desi in ultimii ani am traversat impreuna cea mai dificila perioada din economia moderna, SAI STAR si-a dovedit soliditatea si valoarea.  Dupa ce in perioada 2009-2012 am obtinut un randament al FDI STAR FOCUS de 31.49% iar al FDI STAR NEXT de 46,14%, obiectivul nostru pentru perioada urmatoare este protejarea valorii reale a capitalului si valorificarea recuperarii economice asteptate.  Desi nu putem promite rezultate pe termen scurt, suntem increzatori in performante de exceptie pe termen mediu si lung.

Privim cu incredere spre viitor. Evolutia pietelor financiare, sub-evaluarea curenta a actiunilor cotate la bursa de valori, precum si tendinta de reducere  a dobanzilor la depozitele in banci  fac din aceasta perioada un moment perfect pentru diversificare si plasarea fondurilor disponibile intr-o societate de administrare a investitiilor.  Impreuna, putem crea un plus de valoare prin responsabilitate si expertiza.

 

Va multumim!

Alexandru Danila

Director General

 

© SAI STAR ASSET MANAGEMENT S.A. v2 Termeni si conditii de utilizare. Sitemap. Documente. Informatii publice.F.I.A..

Pentru vizualizarea rapoartelor trebuie sa descarcati Adobe Acrobat Reader.


twitter LinkedIn Rss Feed