sai-star.ro (inapoi la index)

FDI star focus: prezentare

Cod ISIN : ROFDIN0000M2


STAR FOCUS este un fond deschis de investitii, cu profil scazut de risc, orientat cu precadere catre investitii monetare si instrumente financiare cu venit fix, tranzactionate pe piata locala. Intr-o proportie mai redusa, fondul realizeaza plasamente si in actiuni cotate la Bursa de Valori Bucuresti.


Obiectiv:  STAR FOCUS are ca obiectiv cresterea pe termen mediu si lung a valorii capitalului investit si asigurarea unor randamente superioare depozitelor bancare, in conditii minime de risc si fluctuatii moderate.


Cui se adreseaza: Prin structura sa, fondul se adreseaza persoanelor fizice sau juridice cu aversiune la risc, care urmaresc conservarea valorii reale a fondurilor disponibile si obtinerea unui castig mai ridicat decat cel aferent dobanzilor oferite la depozite.


Politica de investitii: Urmarim o strategie de valorificare a oportunitatilor oferite de pietele financiare printr-un management activ al portofoliului, in conditiile unei diversificari optime a investitiilor in scopul minimizarii riscului.


Structura portofoliului:

-      Plasamente monetare (depozite, certificate de depozit, certificate de trezorerie): 30-40%

-      Plasamente in instrumente cu venit fix tranzactionate (obligatiuni municipale si obligatiuni corporative): 30-40%

-      Plasamente in actiuni cotate la Bursa de Valori Bucuresti: 20-40%


Comisioane:

-      Comision de subscriere: 0%

-      Comision de rascumparare: 0% pentru detineri mai mari de  730 zile ; 1% pentru detineri intre 366 si 730 zile; 2% pentru detineri intre 180 si 365 zile; 4% pentru detineri pe mai putin de 180 zile.

Comsionul de rascumparare ramane in cadrul fondului.


Perioada minima recomandata de investitie: 6-12 luni


[Cum investesc?]

[Distributie]

[Contact]

 

© SAI STAR ASSET MANAGEMENT S.A. v2 Termeni si conditii de utilizare. Sitemap. Documente. Informatii publice.F.I.A..

Pentru vizualizarea rapoartelor trebuie sa descarcati Adobe Acrobat Reader.


twitter LinkedIn Rss Feed