sai-star.ro (inapoi la index)

Despre noi

 

SAI STAR ASSET MANAGEMENT este o societate independenta de administrare a investitiilor, fondata pe principiul gestionarii active a portofoliului si riscului asociat. Preocuparea noastra primara este pentru protejarea capitalului administrat si livrarea unor rezultate de exceptie in orice mediu economic, prin imbinarea experientei acumulate cu un proces de investitie riguros si inovativ.

Compania a fost infiintata in 2006, de catre o parte a conducerii uneia dintre primele societati de administrare a investitiilor de pe piata romaneasca. Echipa de management este reprezentata semnificativ in actionariatul societatii, fapt ce intareste alinierea intereselor noastre cu cele ale clientilor.

Am reusit intr-un timp relativ scurt sa ne constituim intr-un partener de incredere pentru numerosi clienti privati si institutionali. Succesul nostru este construit pe o platforma solida ce imbina forta financiara, o echipa cu expertiza puternica pe piata de capital si un model analitic de selectie a oportunitatilor.

Pentru a veni in intampinarea unor asteptari diferite cu privire la risc, randament sau nivelul de implicare, am dezvoltat o paleta larga de produse menite sa raspunda acestor cerinte:

    STAR FOCUS Fond deschis de investitii, cu profil de risc scazut, orientat cu preponderenta catre investitii monetare si instrumente financiare cu venit fix.

    STAR NEXT Fond deschis de investitii, cu profil de risc mediu, orientat cu preponderenta catre plasamente in actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti.

   STAR VALUE Fond inchis de investitii ce vizeaza atragerea in mod privat a resurselor financiare disponibile de la persoane fizice si juridice

 

S.A.I. STAR ASSET MANAGEMENT SA, a fost infiintata prin Decizia nr. 730/23.03.2006 a Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (actual Autoritatea de Supraveghere Financiara -ASF) avand numarul de inregistrare in Registrul ASF/CNVM PJR05SAIR/400021 si are ca obiect principal de activitate administrarea organismelor de plasament colectiv in valori mobiliare (OPCVM) si administrarea altor organisme de plasament colectiv (AOPC).

 

Sigla SAI Star Asset Management

© SAI STAR ASSET MANAGEMENT S.A. v2 Termeni si conditii de utilizare. Sitemap. Documente. Informatii publice.F.I.A..

Pentru vizualizarea rapoartelor trebuie sa descarcati Adobe Acrobat Reader.


twitter LinkedIn Rss Feed