sai-star.ro (inapoi la index)

De ce sa investiti cu noi

 

Experienta solida pe piata de capital ne-a ajutat sa dezvoltam un mix unic de avantaje competitive ce sta la baza livrarii de performante consistente in orice mediu economic. 


SIGURANTA. Protejarea investitiei clientilor nostri reprezinta principiul fundamental care ne ghideaza orice decizie. In linie cu aceasta convingere, am conceput un proces riguros de management al riscului care asigura identificarea celui mai bun echilibru intre risc si oportunitate, precum si stabilitatea fondurilor in cazul unor evenimente neasteptate cu impact pe piata.


EXPERTIZA. Cu peste 15 ani de experienta in domeniu, atat managementul cat si actionariatul nostru se bucura de know-how solid in administrarea investiilor. Intelegerea dinamicii pietelor financiare, precum si dezvoltarea unui proces analitic inovativ, ne-au permis livrarea de rezultate superioare in cele mai bune conditii de risc.


DEDICATIE PENTRU PERFORMANTA. Pentru ca in final cifrele sunt cele care conteaza, obiectivul nostru este identificarea celor mai bune oportunitati de investitie si obtinerea unor randamente atractive de-a lungul intregului ciclu economic. Cea mai buna dovada a performantei este loialitatea clientilor nostri: peste 90% dintre clienti si-au pastrat conturile active din primul an de functionare a societatii. 


MANAGEMENT ACTIV. Administrarea investitiilor la cel mai inalt standard presupune un proces continuu de analiza strategica, gestiune a riscului si anticipare a directiilor pietelor financiare. Avand convingerea ca numai un mangement activ al portofoliului poate aduce rezultatele asteptate de investitorii nostri, ne punem la dispozitie toate resursele si know how-ul in aceasta directie.


INDEPENDENTA. SAI STAR ASSET MANAGEMENT nu este o divizie a unui grup financiar. Ca si companie independenta beneficiem de o mai mare flexibilitate si rapiditate de reactie la evolutia pietelor si a oportunitatilor sau riscurilor asociate. In plus, actionariatul societatii include in proportie semnificativa echipa de management, fapt ce intareste alinierea intereselor noastre cu cele ale clientilor.

 

© SAI STAR ASSET MANAGEMENT S.A. v2 Termeni si conditii de utilizare. Sitemap. Documente. Informatii publice.F.I.A..

Pentru vizualizarea rapoartelor trebuie sa descarcati Adobe Acrobat Reader.


twitter LinkedIn Rss Feed